کاهش فشارخون با کمتر نشستن
زمان مطالعه: ۵ دقیقه
۲۶ فروردین ۱۴۰۳
سلامتی
کاهش فشارخون با کمتر نشستن
روزانه ۳۰ دقیقه کمتر نشستن باعث کاهش فشارخون بالا می شود
یک مطالعه جدید می گوید سالمندان بعد از برخاستن و تحرک بیشتر، فشارخون شان پایین می آید.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان پی بردند مدت زمان کمتر نشستن منجر به کاهش نزدیک به ۳.۵ امتیاز در فشار خون متوسط سالمندان شد.
در مقایسه، افزایش فعالیت بدنی به طور معمول منجر به کاهش متوسط ۴ نمره در فشار خون و کاهش وزن میشود.
«دوری روزنبرگ»، محقق اصلی از مؤسسه تحقیقاتی کایسر واشنگتن، گفت: «یافته های ما واقعاً امیدوارکننده است زیرا نشستن کمتر تغییری است که ممکن است برای افراد راحت تر از افزایش فعالیت بدنی باشد، به خصوص برای بزرگسالان مسن که احتمالاً با محدودیتهایی مانند درد مزمن یا کاهش عملکرد بدنی زندگی میکنند.»
محققان گفتند که بزرگسالان مسن به طور معمول بین ۶۵ تا ۸۰ ٪ از ساعات بیداری خود مینشینند. این رفتارهای بی تحرک میتواند منجر به بیماری قلبی و دیابت شود.
این مطالعه جدید شامل ۲۸۳ سالمند در سنین ۶۰ تا ۸۹ در ایالت واشنگتن بود.
۰
۳۰
۰
مطاب مشابه
زمان مطالعه: ۵ دقیقه
۰۸ خرداد ۱۴۰۳
محققان اخیراً گزارش دادند که افزایش خطر ناشی از تمایل داروها به اختلال در حالت تعادل است، به ویژه زمانی که بیماران به طور موقت با فشار خون پایین مواجه میشوند که مغز را از اکسیژن محروم میکند.آنها افزودند که این خطر با تداخل با سایر داروها و مشکلات موجود بیماران در خانه سالمندان با تعادل ادغام میشود.«چینتان دیو»، محقق ارشد و مدیر دانشگاهی مرکز راتگرز، گفت: «تقریباً ۴۰ درصد از کسانی که دچار شکستگی لگن میشوند در سال بعد میمیرند، بنابراین واقعاً نگرانکننده است که متوجه شویم دستهای از داروهایی که ۷۰ درصد از ساکنان خانه سالمندان استفاده میکنند، خطر شکستگی استخوان را بیش از دو برابر میکند.»
۰
۰
سلامتی
زمان مطالعه: ۵ دقیقه
۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
زمین خوردن اغلب در میان افراد مسن بالای ۶۵ سال زیاد اتفاق میافتد؛ اتفاقی که میتواند زندگی آنها را کاملاً تحت الشعاع قرار دهد. میلیونها سالمند هر سال به دلیل آسیبهای ناشی از افتادن در بخشهای اورژانس تحت درمان قرار میگیرند و افراد زیادی هم در بیمارستان جراحی و بستری میشوند. صدمات ناشی از سقوط مانند شکستگی لگن یا آسیب سر و افتادن هم بسیار خطرناک است.
۰
۰
سلامتی
زمان مطالعه: ۵ دقیقه
۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
محققان به این نتیجه رسیده اند که با افزایش سن تغییر در الگو و کیفیت خواب رخ میدهد که می تواند سلامت و سازگاری فرد را دستخوش تغییر کند. دشواری در شروع خوابیدن شب، تغییر طول خواب شبانه، صبح زود بیدار شدن، خوابیدن صبح و خواب بیشتر در روز؛ از دیگر تغییراتی است که در افراد مسن با افزایش سن رخ می دهد. علائم دیگر شامل خستگی، تنش، اضطراب، سردرد، عملکرد ضعیف در حافظه، بیماریهای معده، خشم و کمبود انرژی است.
۰
۰
سلامتی
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت نام کنید
ورود و یا ثبت نام
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است